top of page

Nyheiter

Vi tilbyr et nytt lederprogram!

Alt i høst!

Studieforbundet kultur og tradisjon tilbyr fra høsten av et eksklusivt lederutviklingsprogram i regi av den ideelle stiftelsen Fundatum. Programmet er for ledere i organisasjonen, frivillig eller ansatt, gjerne regionalt eller nasjonalt, og for de som tenker at leder er noe de gjerne ønsker å bli.

Hva:

Lederprogrammet er et kursopplegg for deg som vil nå enda litt lengre, både for deg selv og organisasjonen din. Vi vil gi deg viktige verktøy og kunnskap du trenger for å nå de målene du setter deg, og for å utvikle deg både som menneske og i de ulike rollene du har. Programmet er et tilbud Studieforbundet ønsker å gi for å løfte både nåværende og framtidige ledere innenfor organisasjonen.


Programmet går over tre samlinger, to av dem med overnatting. Samlingene foregår på Gammel-Kleppe i Vågå 21. – 23. oktober, Oslo 19. november og på Gardermoen 21. – 22. januar 2022. og i Oslo, på funksjonelle og tilrettelagte konferansehotell.

Vi kobler moderne vitenskap og perspektiver fra ulike tidsepoker sammen med din hverdag og framtid. Vi trekker på fagfelter som sosialpsykologi, kommunikasjon, ledelse og statsvitenskap, og har stor variasjon underveis i opplegget.Du får:

  • Tre samlinger med dyktige kurslærere

  • Lære mer om deg selv, ny motivasjon og kompetanse

  • Lære mer om å lede andre – og deg selv

  • En bedre forståelse for lagbygging og kommunikasjon


108 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page