top of page

Nyheiter

Hurra, vi arrangerer Lederprogrammet igjen!

Hurra, vi er så heldige å ha fått støtte fra Sparebankstiftelsen DNB. Dette gir oss muligheten til å sette opp Lederprogrammet en ny runde!

Påmelding alt i høst!

Studieforbundet kultur og tradisjon arrangerte høsten 2022 og våren 2022 et eksklusivt lederutviklingsprogram i regi av den ideelle stiftelsen Fundatum. Dette ble svært vellykket, noe som også bidrar til at vi er ekstra glade for nå å kunne tilby ny runde i samarbeid med Fundatum, videreutviklet og justert etter erfaringer og tilbakemeldinger: Lederprogrammet — styrk ildsjelene. Programmet er for tillitsvalgte på alle nivå i organisasjonen, frivillig eller ansatt, og for de som tenker at leder er noe de gjerne ønsker å bli.


Hva:

Lederprogrammet er et kursopplegg for deg som vil nå enda litt lengre, både for deg selv og organisasjonen din. Vi vil gi deg viktige verktøy og kunnskap du trenger for å nå de målene du setter deg, og for å utvikle deg både som menneske og i de ulike rollene du har. Programmet er et tilbud Studieforbundet ønsker å gi for å løfte både nåværende og framtidige ledere innenfor organisasjonen.


Programmet består av et fordypningskurs som blir tilpasset ned på lokallagsnivå, og flere dagskurs, fysiske og digitale, med ulike tema.


Vi er svært glade og takknemlige for å få muligheten til å ta dette videre, både fordi det viste seg å bli så vellykka forrige runde, og fordi det er sterke signaler om ønske om flere slike kurs. En stor takk til Sparebankstiftelsen DNB som gjør dette mulig for oss å ta videre.

Daglig leder i Studieforbundet Kjærsti Gangsø.


Vi kobler moderne vitenskap og perspektiver fra ulike tidsepoker sammen med din hverdag og framtid. Vi trekker på fagfelter som sosialpsykologi, kommunikasjon, ledelse og statsvitenskap, og har stor variasjon underveis i opplegget.Du får:

  • samlinger med dyktige kurslærere

  • lære mer om deg selv, ny motivasjon og kompetanse

  • lære mer om å lede andre – og deg selv

  • en bedre forståelse for lagbygging og kommunikasjon


Mer informasjon om de ulike modulene og påmelding, kommer til høsten.

117 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page