top of page

Nyheiter

HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!

Vi har fått tildeling fra Sparebankstiftelsen DNB på 2,1 millioner!Over tre år får vi den store og hoppende gleden av å få bruke midler fra Sparebankstiftelsen DNB til prosjektet vårt Åpent for alle! Takk, Ane Marte Ringstad og Sparebankstiftelsen DNB, for raust beløp, for god veiledning og for godt samarbeid i søknadsprosessen. Og, ikke minst, for genuin interesse for og anerkjennelse fra dere av arbeidet vi gjør på det frivillige feltet for å lage gode kurs, flere kurs og kurs som inkluderer alle. Tildelinga fra Sparebankstiftelsen DNB var veldig kjærkommen og velkommen, og vi er veldig ydmyke for å ha fått denne muligheten til å utvikle prosjektet vårt og satse. Offisiell overrekkelse vil skje i løpet av neste uke.


Med Åpent for alle skal vi brette opp ermene og sette alle kluter til for å få alle med, med ekstra skarpt søkelys på de av oss i Norge som trenger å øve på norsk, trenger en plass på benken og en flokk å høre til.


På bildet ser dere Ane Marte Ringstad fra Sparebankstiftelsen DNB på besøk hos oss i Studieforbundet i november i år. På same turen var Ringstad også innom Handverkskolen på Hjerleid og på «gründersamtale» hos Dag Lindvig på Kleppe. Her med Dag Lindvig og Kjærsti Gangsø på trappa på Gammel-Kleppe. Inspirerende og stor stas å samarbeide når vi oppplever slik interesse, engasjement og anerkjennelse for arbeidet vi gjør.


Foto: Torunn Elise Kveen
116 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page