top of page

Nyheiter

Bunad og bærekraft - trenger du stake ut kompasskurs?

Tidligere deltaker; «Jeg synes hele kurset har vært veldig bra. Jeg har blitt mer bevisst på driften av firmaet mitt, og en del ting jeg har tenkt på lenge har blitt realisert og er på vei til å bli realisert. Jeg har innsett at jeg kan gjøre noe med mange av de tingene jeg før tenkte jeg ikke var herre over. Harald og Dag har gjort en kjempebra jobb med å endre fokus. De er et supert team som utfyller hverandre, behagelig sympatiske og strenge der det trengs»
Liker du å treffe blink? Trenger du litt retning på utvikling av bedriften din? Driv du innenfor det store bunadssegmentet, for eksempel som bunadtilvirkerr, sølvsmed, håndvever eller skomaker? Dag og Harald kan hjelpe deg!

Vi kjører i gang runde to med Bunad og bærekraft. Bunad og bærekraft er et samlingsbasert oppfølgingsprogram i kombinasjon med individuell veiledning. Målet er å gi kompetanseheving på forretningsutvikling. Dette kan for eksempel være innen tjenestedesign. Ved å delta får du også veiledning underveis i arbeidet, med mål om å få til varige endringer av bedriften din, og få den løftet opp på et mer profesjonelt nivå. Hvor hovedvekten av de påmeldte holder til, vil styre litt hvor kurset holdes. Kurset skal bidra til mer robust økonomi for deltakerne og økt bærekraft for bunadnæringen og gi overføringsverdi og inspirasjon til andre i næringen gjennom formidling av arbeidsmetoder og resultater.


Programmet har hatt som mål å bidra til kompetanseheving på følgende sentrale områder:

• Situasjonsanalyse (status for videreutvikling) • Lønnsomhetsvurdering • Markedsanalyse, markedsføring og salg • Nettverksbygging • Bedriftsutvikling

Les mer om påmelding og faginnhold via lenken.

Mer informasjon HER MÅ LENKE INN TIL SIDA


3 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page