top of page

Nyheiter

Tips til digitale kurs

Oppdatert: 10. feb. 2022

Mange er godt i gang med å lage digitale kurs, mens andre er i startgropa. Studieforbundet har laga ei lita oversikt med tips til hvordan holde digitale kurs:

Tips_til_gjennomføring_av_nettkurs_april_2020
.pdf
Last ned PDF • 231KB

Foto: Tove Rian

Det er åpnet for utvidet støtte til digitale kurs ut 2020. I denne perioden er det anledning til å registrere rene digitale kurs på minimum fire timer. Kravet er da at alle deltakere må være til stede samtidig, og kunne snakke eller «chatte» i samtid.


Foto: Arve Danielsen, Fjuken

Voksenopplæringsforbundet arbeider for varig endring i regelverket på dette området. - Denne fleksibiliteten og muligheten for nyskaping er viktig for opplæringstilbudet lag og foreninger kan gi. Derfor arbeider vi nå overfor myndighetene for at de unntakene vi har hatt siden i vår skal bli en del av de ordinære forskriftene, sier Stian Juell, assisterende generalsekretær i Voksenopplæringsforbundet.

Vår oversikt har henta tips fra Studieforbundet Funkis og Senterpartiets Studieforbund, som har laget en mer omfattende veileder. Foruten råd om verktøy og gjennomføring, viser den også til regelverk for tilskudd til nettbaserte kurs, personvern og tilrettelegging.


 9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page