top of page

Nyheiter

Ny kursportal

Oppdatert: 10. feb. 2022

Studieforbundet har nytt søknadssystem for å søke kursstøtte. Kursportalen skal brukes for alle kurs fra og med 2021. Hvert lag får sitt "rom" og administrere kursene sine selv.

Innloggingen skjer fra samme sted på nettsida som før. Har der hatt kurs i 2020 som dere ikke har sendt søknad om kurstøtte for, send oss en e-post på post@kulturogtradisjon.no. Men vær rask! 2020-kurs som det er søkt for og godkjent avsluttes på samme måte som før.

Det nye systemet skal gjøre det langt lettere å søke om kursstøtte og vil frigjøre tid for oss på kontoret så vi kan gjøre andre ting som er til nytte for kursarrangørene. Bruksanvisning er lagt ut, og brukerstøtte vil være tilgjengelig framover.

Kursarrangører logger seg på den nye søknadsportalen med ID-porten, og henter opp laget sitt fra Brønnøysundregistrene. Hvert lag får sitt eget «rom» og bestemmer hvem som skal ha tilgang dit. All kommunikasjon mellom kursarrangør og saksbehandler på kontoret i Vågå skjer i systemet. 2021-kurs som var godkjent i det gamle systemet, vil bli overflytta i løpet av januar.


Den nye søknadsportalen er et samarbeid mellom VOFO og sju studieforbund. Les mer på Vofo sin side Vi håper dere som er kursarrangører blir fornøyd og får god nytte av det nye systemet. Kom gjerne med tilbakemeldinger!460 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page