Personvern ved påmelding på kurs og arrangement

Personvern

Studieforbundet har kursstatistikk på sine hjemmesider, der kurslærer er offentliggjort med navn. Dette er for å skaffe en kompetansebank over kurslærere innenfor ulike tema og teknikker. Kontaktperson for kurset er offentliggjort med navn, adresse, e-post og tlf nr. Dette er gjort for at personer som har lyst til å gå på kurset, kan ta kontakt.

Jeg tillater min kontaktinformasjon brukt i statistikk på nettsiden

Dersom du som kontaktperson eller kurslærer ikke ønsker å gi din kontaktinformasjon til dette formålet, er det heilt i orden. Send oss ein e-post på dette der du skriver at du ønsker å søke kurs uten å oppgi slik informasjon til lagring via post@kulturogtradisjon.no eller pr tlf 61 21 77 50.

Sende informasjon til tidligere deltakere på kurs/arrangement

Studieforbundet kultur og tradisjon innhenter egne samtykke for å kartlegge interesse og ønske om å ta i mot invitasjon til nye arrangement av dem som har deltatt på kurs eller arrangement i regi av organisasjonen. Dette skjer ved påmelding til kurset/arrangementet. Disse opplysningene blir lagret og skal ikke brukes til annen informasjon, eller deles med tredjepart.

Les hele vår personvernerklæring her: Personvern i Studieforbundet kultur og tradisjon