top of page

Nyheiter

Tidenes yngste Idol-vinner, noe riktig gjør frivilligheten!

Oppdatert: 10. feb. 2022Mari Eriksen Bølla er 15 år og tidenes yngste Idol-vinner, og sørget for at jubelen brakte løs i Undheim Samfunnshus. Der satt nemlig rundt 45 stykker fra Maris lokale teatergruppe Undheim ShowTeater og ventet spent på hvem som ville gå av med seieren helt til slutt.


Mari har vært medlem av Undheim ShowTeater siden hun var 12 år gammel og sier selv at teateret har betydd svært mye for henne. - Jeg har fått sunget, danset og drevet med teater og jeg har derfor fått utviklet meg både som skuespiller og sanger der, sier Mari til Studieforbundet . – SOS (Sons of Saigon) og TGS (The Greatest Show) er to forestillinger i teateret hvor jeg har hatt størst roller og som har bidratt til at jeg føler at jeg hører hjemme på en scene.


Mari har sunget siden hun var lita og begynte med teater som niåring. I starten var det litt utenfor komfortsonen å snakke på scenen og ikke bare synge, men øvingene i teateret har gjort henne gradvis tryggere på dette.


– Vi er veldig stolte som har Mari i vår teatergruppe, sier leder i teatergruppa, Geir Birkeland. – Vi visste hun var god, for det har hun vist i alle årene hun har stått på scenen i Undheim ShowTeater. Takk til Studieforbundet kultur og tradisjon som opp gjennom årene har støttet våre kurs slik at våre ledere/instruktører kan utvikle slike talent.

Først tok 15-åringen, som nå er tidenes yngste Idol-vinner seg videre til superfinalen med låta "Mamma knows best" av Jessie J. I superfinalen hadde hun valgt "Lionheart" av Demi Levato som kveldens andre låt. Dommerne reiste seg da hun var ferdig, og superlativene satt løst hos trioen, som under hver eneste sending alltid har gitt uttrykk for at de er vilt begeistret for den 15 år gamle sangfuglen. Etter noen nervepirrende minutter sto jubelen i taket hos de om lag 45 som var samlet i Undheim Samfunnshus til Idolfest med både «sprit» og en meters avstand. - Vi føler jo hun er litt "vår", og hun er mye her på Undheim, forteller en gjeng unge jenter samlet for fest og feiring. - Hun er et forbilde for oss, sier de. Det er helt feil om ikke Mari vinner, lød det unisont før avgjørelsen forelå.

– Hele Undheim Showteater har vært en støtte og jeg har lært utrolig mye fra alle sammen. Mange medlemmer av teateret hadde jo også samling på Samfunnshuset på Undheim under finalesendingen, og det betydde veldig mye. Jeg er veldig takknemlig for å kunne være en del av UST, avslutter Mari.

Bilder: De to øverste bildene er tatt fra IDOL-konkurransen av TV2 Tredje bildet er fra RIP (Ranet i Painsville). Fjerde bildet er fra da Mari spilte gutt i stykket «Rasjonelt fjøsstell» av Hulda Garborg. Bildene er tatt av Evy Lode Jonassen og Marthine Lode.


8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page