Årsmøte i Vågå vel gjennomført

Avtroppande styre
Studieforbundets årsmøte er for andre gang avholdt digitalt, men med avtroppende og påtroppende styre tilstede i Vågå. Avtroppende styreleder Eli Ulvestad ønsket direktør i Norges Husflidslag hjertelig velkommen tilbake som styreleder.

Eli
Mye har vi lært dette året om å snu seg kjapt, endre planer og tilpasse etter smittevernregler. I år ble løsningen i siste liten å flytte fysisk frammøte av påtroppende og avtroppende styre til Vågå, og ellers deltagelse fra medlemsorganisasjoner digitalt. Det var endatil en fysisk deltakende, i ventekarantene, som deltok digitalt på årsmøtemiddag i påvente av prøvesvar. Artig var det da at han testet negativt og akkurat rakk desserten.
middag på zoom

Vi takker for godt og effektivt møte og god deltagelse, for strålende og svært treffende motivasjonsforedrag fra Trine Skei Grande, samt flotte hilsener fra Torill Skjetne fra Kulturvernforbundet, Rune Foshaug fra Voksenopplæringsforbundet og Marianne Ween fra Kulturalliansen.

To styremedlemmer ble takket av, Asbjørn Hjertvik som representant fra Seniordans Norge og Anne Schiøtz som representant fra Slekt og Data. Styreleder Eli Ulvestad ble også takket av. Eli kom inn i styret allerede i 2009 og har vært styreleder siden 2014. Vi er svært takknemlige for all innsats og engasjement representantene har lagt ned for oss, for godt samarbeid og stø ledelse. Inn som ny styreleder kommer direktør i Norges Husflidslag, Marit Jacobsen.
Marit Jacobsen

Nytt styre

Leder: Marit Jacobsen, Norges husflidslag, valgt til 2023
Nestleder: Kai Roger Vatne, Noregs Ungdomslag, valgt til 2022
Styremedlem: Joachim Svendsrød, Frilynt Norge, ikke på valg
Styremedlem: Anne Lise Olsen, Norsk Amatørteaterforbund, ikke på valg
Styremedlem: Hanna Sønsteby, Folkeakademienes Landsforbund, valgt til 2023
Styremedlem: Marit Mørtsell, Forbundet Kysten, valgt til 2023
Styremedlem: Jorun Henriksen, Norges bygdekvinnelag, valgt til 2023
1 vara: Per Haarr, Seniordans Norge, valgt til 2022
2 vara: Linda Thiis, Norges Husflidslag, valgt til 2022

Opprettet | Sist endret