Kurs i programmet WeavePoint på Rauland

illustrasjonsbilde vevopplæringa
Tilleggsmodulen i programmet WeavePoint i Vevopplæringa blir avholdt på Rauland 13.- 16. juni. Her er ledige plasser, så hiv deg rundt og meld deg på!

WeavePoint er et vevprogram for design av vevmønstre - et effektivt interaktivt verktøy for å skape, redigere og analysere tekstile mønstre og farger og å holde et mønsterarkiv. Med den inkluderte vevkalkulatoren kan du beregne garnmengder, vekt og pris. Flere muligheter for styring av data-vev (vevstyring).

I modulen til Vevopplæringa inngår en gjennomgang av programmet fra grunnen av. Felles undervisning dag 1 og 2, med arbeidsoppgaver i det å tegne inn bindemønster, partimønster, bruke hurtigtaster, ulike verktøy, lagring av bilder mm. Dag 3 er det lagt opp til individuelle oppgaver ut i fra nivå og det den enkelte kursdeltaker ønsker å øve mer på.
Underveis vil man få et innblikk i bindingslæren og hvordan WeavePoint kan brukes som et verktøy

Alle kursdeltakere må ha med egen PC med ferdig installert WeavePoint versjon 8. De som har eldre utgaver får kjøpt ny versjon til nedlastning for 1100 kr gjennom Bjørn Myhre.
Ta med:
Datamus og musematte, skrivesaker og ruteblokk.
Mål med kurset: lage et bindemønster og en vevoppskrift i WeavePoint. Bruke prosjektplanleggeren til å planlegge en vev. Lage en mappe med 10 bindemønster i ulike bindinger.

NY påmeldingsfrist 3.juni til linda@kulturogtradisjon.no

Opprettet | Sist endret